O NAMA

Sada već davne, 1961 godine iz Osijeka u Banjaluku dolazi gospođa Božena Kapisoda, već iskusna frizerka, te počinje da radi u salonu “Berber” koji se tada nalazio u Gospodskoj ulici. Nakon 10 godina otvara svoj prvi frizerski salon na Bulevaru, a tek 1980. prelazi u salon u Starom Zanatskom Centru, na lokaciju u centru grada, gdje se i danas nalazi.

Dobitnica diploma i nagrada iz Beograda, Beča, Londona, Osijeka, Zagreba i Banjaluke, predsjednica žirija na mnogim takmičenjima lokalnog i međunarodnog karaktera, nesebično prenosi svoje znanje i vještine najboljima iz struke, da bi danas njeno umjeće bilo u rukama tima u kome se nalaze i njene dvije kćerke.

Savjeti i ideje za frizure, vedro rasploženje i briga o mušteriji su osnova reputacije koju danas Studio “Božena” ima.

O klijentima se danas brinu Ljiljana Đurđević, Tanja Bojanić, Ivana Kapisoda Malivojević i Jelena Kapisoda Tojčić, uz podršku majstorice Božene Kapisode.

Od 2012 salon preuzima Jelena koja je radno iskustvo stekla u Londonu u salonu Shapes danasnji Danijel and Adams.Jednu od edukacija je imala sa timom Widal Sassoon.Dolaskom iz Londona donosi energiju I duh tog grada.

onama